Meie pood
Punane 16, Idakeskus
E-L: 10-19, P: 10-18
E-pood
E-R: 10:00 - 19:00

Alates 20. jaanuarist
kauplus Punane 17a suletud

Customer Reviews

Nicol+ 2 voodi 160 SUPER HIND!

Tere! Transport Saaremaale tuleb kõige odavam, kui klient nagu eraklient tellib ise Omniva kulleri interneti kaudu www.omniva.ee või info telefoni teel 6 616 616. Lugupidamisega Seegi mööbel

09.07.2017
Concept (nurgadiivan-voodi)

Спасибо, Светлана, за Ваш отзыв. Мы рады, что диван Вам понравился!

09.07.2017
Nicol+ 2 voodi 160 SUPER HIND!

Tere sooviks voodit Nicol2 160cm koos ortopeedilisealusega ja tostemehanismiga trantsport Saaremaale palju see kokku maksab ja millal se minuni jouab. Tanades

08.07.2017
Deko (kapp 250cm) riidekapp

stilno i kachestvenno - nemeckii mehhanizm

08.07.2017
DOME riidekapp DO4-20

ochen udobnii i funkcionalnii i krasivii za nedorogo

08.07.2017
Denim (nurgadiivan-voodi)

udobnaja tkan iz dzinci . mehhanizm -avtonat -funkcionalno

08.07.2017
MILANO nurgadiivanvoodi

funkcionalnii i ochen udobnii za nedorogo

08.07.2017
MILANO nurgadiivanvoodi

funkcionalnii i ochen udobnii za nedorogo

08.07.2017
GRETA nurgadiivanvoodi

udobnii divan s horoshimi razmerami

08.07.2017
DIANA diivanvoodi

krasivo i funkcionalno za nedorogo

08.07.2017
LIVIA diivanvoodi

novaja ochen krasivaja model

08.07.2017
Iga

kushetka ochen udobnaja po svoim funkcijam

08.07.2017
Caro Lux diivanvoodi

ochen udobnaja po svoim funkcijam mebel

08.07.2017
Kronos 3FBA diivanvoodi

stiilnaja klassika nedorogo

08.07.2017
Modena MDF- Jasmin Polysk (180/240)

Kachestvennaja kuhnja za razumnuju cenu

08.07.2017
ALINA köögimööbel

dostoinaja mebel po razmeram v 3 raza deshevle chem u konkurentov

08.07.2017
FRESH köök

Luchshee na rinke sochetanie kachestva i ceni

08.07.2017
Verona komplekt

Krasivaja shelkografija! Nedorogo!

07.07.2017
Torino- (elutoa)

Kachestvenno i bistraja dostavka!

07.07.2017
DELUXE sektsioon

Kravivii skandinavskii stil1 Kachestvenno i nedorogo!

07.07.2017
CODI mööbel noortele

Detskaja mebel horoshego kachestva

07.07.2017
Orest  (moodul mööbel)

Hit opravdal. Davno bil kuplen i vse v ochen horoshem sostojanii

07.07.2017
Orest  (moodul mööbel)

Bolshoi vibor modulei Krasivo vigljadit1

07.07.2017
Naomi- (moodul mööbel)

Horoshii kvaliteet! Laminat iz Germanii! Petli horoshie! Soberaetsja bistro i udobno!

07.07.2017
TURN nurgadiivanvoodi (2FL-BKR)

Ludshii vibor! Ochen udobnii i nedorogoi!

07.07.2017
Gloria-Puma 2 diivanvoodi

Horoshee tehnicheskoe ispolnenie!

07.07.2017
Vega Tik-Tak nurgadiivan-voodi  SOODUSHINNAGA SAALIST

Vsem rekomenduem! Lucshii na Estonskom rinke!

07.07.2017
Concept (U-nurgadiivan-voodi)

Sovremennii i funkcionalnii! Rekomenduem vsem!

07.07.2017
Concept (U-nurgadiivan-voodi)

Sovremennii i funkcionalnii! Rekomenduem vsem!

07.07.2017
Salsa Trend  (nurgadiivan-voodi)

Horoshii vibor iz vseh na Tallinnskom rinke! Modern i mjagkii! Funkcionalnii! Puma avtomaat porazaet !

07.07.2017
Concept (nurgadiivan-voodi)

Ludshii vibor. Otlichnaja otdelka

07.07.2017
Tuli H (2-osaline diivan-voodi)

Rekrasnii vibor. rekomenduju

07.07.2017
Tuli E-2 (diivan-voodi)

Спасибо за отзыв. Диван действительно удобный и современный.

03.07.2017
TIFFANI magamistuba

качественная и стильная с хорошей фурнитурой

30.06.2017
Roza- elutoa komplekt

довольно красиво смотрится за недорого

30.06.2017
MUNDO nurga diivanvoodi

лучшее соотношение цены и качества. несмотря на модерн - очень мягко и комфортно

30.06.2017
BARI sektsioon (saalist -40%)

грамотное сочетание деревянной отделки

30.06.2017
TIFFANI- elutoa sektsioon

довольно качественная мебель и удобно собирается - немецкое качество фурнитуры

30.06.2017
Tuli E-2 (diivan-voodi)

очень удобный диван в каждодневном использовании - не надо даже матраца

30.06.2017
Bimbo diivanvoodi (saalist)

очень функциональный механизм раскладывания и большой ящик для белья

30.06.2017
DOME riidekapp DO5-15

стильно недорого и быстрая доставка

30.06.2017
Axel (elutoa)

очень стильно и качественно

30.06.2017
VASILISSA magamistuba

Väga ilus! Kena nurgakapp,öökapid kummut ja voodi on ilusate kaunistustega.Olen seda komplekti imetlenud juba sadu kordi.Katoa tapetseerisin vastavalt selle mööbli järgi .valmis on ka põrand ja benoplstplaatidest lagi.Asi raha taha seisma .Kui raha saan jään oma ostule kindlaks ja nii see on ja jääbki.Pea asi,et kaup selleks ajaks otsa ei saa!

20.06.2017
VASILISSA magamistuba

magamistoa mööbel"Vasilissa" on väga ilus minule ja sobib ka väga minu maitsele.

20.06.2017
CONCEPT PRO kapp voodi

Kappvoodi Consept verdikaalne 140cm 695.- ja 90cm 595.- olen huvitatud mõlemast voodist. kehtetu@gmail.com

21.05.2017
CONCEPT PRO kapp voodi

Kappvoodi Concept verdikaalne laiusega 140cm 695.- ja 90cm 595.- huvi on mõlema voodi osas.

21.05.2017
RED POCKET ETNO  vedrumadrats 160cm/200cm

Здравствуйте! Хочу приобрести матрас RED POCKET ETNO пружинный матрас 160cm/200cm. На сайте одного из интернет- магазинов обнаружила такой же матрас по цене 386 евро. http://www.peremoobel.ee/?product=red-pocket-etno-vedrumadrats Связаться со мной можно по адресу www.natasha.tsuiko@gmail.com Жду Ваших предложений. С уважением. Наталья.

08.05.2017
Dome kapp DO8-15

295.-) Ühtlasi oman Lyonessi kaarti. Tõnis Matt onubob@hot.ee 56630229

21.04.2017
Tooted {start} - {end}, tooteid kokku {total}, lehekülgi {pages}